De praktijk

Bent u op zoek naar een sportfysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste sporttherapeuten staan graag voor u klaar.

Wist u dat u bij onze praktijk terecht kunt met en zonder verwijzing van uw huisarts of medisch specialist? Wanneer u op zoek bent naar een sportfysiotherapeut kunt u zich bij ons direct
inschrijven. Verder vindt u op onze website informatie over de praktijk en over hoe u ons kunt bereiken voor het maken van afspraken.

Wij werken met een team van gespecialiseerde sportfysiotherapeuten. Binnen ons team staat kwaliteit hoog in het vaandel en zorgen wij er voortdurend voor dat iedereen die voor ons kiest de best mogelijke behandeling krijgt. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk om samen met u te werken aan uw herstel.

Historie

Fysio-2-go is onderdeel van Fysiotherapie De Rozenburcht. Gezondheidscentrum De Rozenburcht is er niet op gericht om sporters  te behandelen en te trainen op het niveau dat wij, de sportfysiotherapeuten van de praktijk graag zouden willen. Wij hebben daarom gekozen om een samenwerking aan te gaan met FitbyMe, een fitness-school gevestigd op de Mient 16b te Capelle aan den IJssel. Hier kunnen wij beschikken over een behandelruimte, waarin wij kunnen beschikken over de modernste apparatuur zoals Echografie, inteferentie en Ultra-Geluid. Ook wordt gebruik gemaakt van Dry-needling en Medisch Tapen. Daarnaast leent de fitness-ruimte zich uitstekend voor de nodige herstel-training. Ook hier kunnen wij beschikken over apparatuur die voldoen aan de laatste inzichten.