De praktijk – Fysio-2-Go – Capelle a/d IJssel
Mient 6 2903 LC Capelle a/d IJssel Tel:010-2847365

Fysio-2-Go

Welkom bij Fysio-2-Go. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Mient 6
2903 LC Capelle a/d IJssel
Tel:010-2847365
info@fysio-2-go.nl

De praktijk

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste (sport)therapeuten staan graag voor u klaar.

Wist u dat u bij onze praktijk terecht kunt met en zonder verwijzing van uw huisarts of medisch specialist? Wanneer u op zoek bent naar een fysiotherapeut kunt u zich bij ons direct inschrijven. Verder vindt u op onze website informatie over de praktijk en over hoe u ons kunt bereiken voor het maken van afspraken.

Wij werken met een team van gespecialiseerde fysiotherapeuten. Binnen ons team staat kwaliteit hoog in het vaandel en zorgen wij er voortdurend voor dat iedereen die voor ons kiest de best mogelijke behandeling krijgt. Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze praktijk om samen met u te werken aan uw herstel.

Historie

Fysio-2-go is onderdeel van Fysiotherapie De Rozenburcht. Gezondheidscentrum De Rozenburcht biedt niet voldoende mogelijkheden om jong en oud naast elkaar te laten revalideren en trainen. Daarom hebben wij er voor gekozen om een tweede locatie te openen onder de naam fysio-2-go. Hierdoor beschikken wij over totaal 9 behandelkamers en twee oefenruimtes van ong. 200 m2. In tegenstelling tot op de locatie de Rozenburcht is er op de locatie de Mient niet de mogelijkheid om te fitnessen. Hierdoor zijn wij instaat om iedereen die zorg aan te bieden die wij nodig achten.