Dry needling Capelle aan den IJssel

Dé fysio voor sporters

Deskundig advies

Snel weer aan het sporten

Als u al langer last heeft van spierklachten, is dry needling door een ervaren fysiotherapeut in Capelle aan den IJssel wel wat voor u. Dit is een behandeling binnen de fysiotherapie, die in wordt gezet bij spierklachten die al langer bestaan, zoals nekproblemen, lage rugklachten of hoofdpijn. Ervaart u deze klachten? Neem dan contact op met Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel om de mogelijkheden van dry needling te bespreken.

Bel ons: 06 – 24 88 92 11

 Schrijf je nu in!

Pak de pijnlijke plekken aan met dry needling in Capelle aan den IJssel

Onze fysiotherapeuten in Capelle aan den IJssel prikken met dry needling spieren aan, die vervolgens snel en langdurig ontspannen raken. Deze techniek werkt op specifieke punten in de spieren: de triggerpoints. Een triggerpoint is een ‘knoop’ in die spier, die veel pijn kan veroorzaken, zowel lokale pijn als pijn op afstand. Wij zoeken naar deze plaatsen, omdat deze uw klachten kunnen veroorzaken.

Maak een afspraak

Loop niet langer met uw klachten rond, maar pak ze aan. Maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in Capelle aan de IJssel en vertel uw klachten. Vervolgens stellen we een geschikt behandelplan op om uw klachten te verminderen. Wilt u een afspraak maken? U kunt zich online inschrijven of belt naar 010 – 2847365.

Ook interessant

fysio capelle | fysio capelle aan de ijssel | fysiotherapeut capelle aan den ijssel