Fysiotherapie Capelle aan den IJssel – Fysio-2-Go – Capelle a/d IJssel
Mient 6 2903 LC Capelle a/d IJssel Tel:010-2847365

Fysio-2-Go

Welkom bij Fysio-2-Go. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Mient 6
2903 LC Capelle a/d IJssel
Tel:010-2847365
info@fysio-2-go.nl

Fysiotherapie Capelle aan den IJssel

Dé fysio voor sporters

Deskundig advies

Snel weer aan het sporten

Fysiotherapie in Capelle aan den IJssel biedt een uitkomst voor mensen die klachten ervaren bij het bewegen. Levert een bepaalde beweging problemen op? Heeft u klachten vanwege uw houding? Of heeft u klachten opgedaan tijdens uw werk? Kom dan een langs bij Fysio-2-Go. Wij adviseren, behandelen en begeleiden u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt oppakken.

Bel ons: 06 – 24 88 92 11

 Schrijf je nu in!

Hoe ziet fysiotherapie in Capelle aan den IJssel eruit?

Wanneer u start met fysiotherapie in onze praktijk in Capelle aan den IJssel, gaan wij samen met u aan de slag om de klachten aan te pakken. Een belangrijk onderdeel is vaak oefentherapie. Dit is van belang om de spierkracht te vergroten en om de bewegingsmogelijkheden van gewrichten te beïnvloeden. U doet een aantal oefeningen thuis, die afgestemd zijn op uw situatie en mogelijkheden. Geef het gehele traject duidelijk aan wat u voelt zodat wij de behandeling zo goed mogelijk op uw situatie afstemmen.

Dé fysiotherapeut voor sporters

Heeft u tijdens het sporten een blessure opgelopen? Wij zijn gespecialiseerd in sport, waardoor u bij ons op de juiste plek bent om uw blessure aan te pakken. Wij weten hoe u zich voelt en doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op niveau te krijgen. Zo schittert u snel weer op het sportveld of op de fiets.

Wilt u een afspraak maken?

Ervaart u vervelende klachten? Dan doet u er goed aan om een afspraak te maken voor fysiotherapie en u te laten behandelen door onze ervaren fysiotherapeuten in Capelle aan den IJssel. Maak een afspraak door online het formulier in te vullen of te bellen naar 010 – 2847365.

Ook interessant

fysiotherapie krimpen aan den ijssel | fysiotherapie capelle ad ijsselmanuele therapie capelle aan den ijssel