Fysiotherapie Capelle ad IJssel – Fysio-2-Go – Capelle a/d IJssel
Mient 6 2903 LC Capelle a/d IJssel Tel:010-2847365

Fysio-2-Go

Welkom bij Fysio-2-Go. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Mient 6
2903 LC Capelle a/d IJssel
Tel:010-2847365
info@fysio-2-go.nl

Fysiotherapie Capelle ad IJssel

Dé fysio voor sporters

Deskundig advies

Snel weer aan het sporten

Heeft u fysiotherapie in Capelle ad IJssel nodig? Laat uw lichamelijke klachten professioneel behandelen door Fysio-2-Go. Ons enthousiaste team van specialisten staat voor u klaar om uw klachten te behandelen met een van onze effectieve behandelmethodes. Of u nu uw klachten wilt laten behandelen met fysiotherapie, of kiest voor een behandeling door onze sportfysiotherapeut in Capelle ad IJssel, wij staan voor u klaar.

Bel ons: 010 – 28 47 36 5

 Schrijf je nu in!

Waarom kiest u voor (sport)fysiotherapie in Capelle ad IJssel?

Heeft u onlangs een blessure opgelopen omdat u een fanatieke tennisser bent? Of heeft u een spier verrekt tijdens een voetbalwedstrijd? Speciaal voor sporters staat onze sportfysiotherapeut in Capelle ad IJssel voor u klaar. In samenwerking met FitbyMe weten wij u als geen ander te behandelen met de modernste apparatuur in een passende behandelruimte. Zo maken we gebruik van:

  • Echografie
  • Dry needling
  • Medisch tapen

Bekijk de medische encyclopedie

Als u alvast meer te weten wilt komen over uw klachten, verwijzen wij u graag door naar de medische encyclopedie op de website. Zo geeft u aan waar op het lichaam u last heeft en vervolgens ziet u eventuele aandoeningen. De aandoeningen zijn weergegeven op alfabet. Klik op een van de aandoeningen en u vindt uitgebreide informatie. Zo heeft u een idee wat voor behandeling de sportfysiotherapeut in Capelle ad IJssel dient uit te voeren.

Maak eenvoudig een afspraak

Het is tegenwoordig niet meer nodig om een verwijsbrief van de huisarts te hebben om een afspraak te maken voor fysiotherapie in Capelle ad IJssel. Wilt u een afspraak maken met onze sportfysiotherapeut in Capelle ad IJssel, of komt u langs voor normale fysiotherapie? In beide gevallen vult u het contactformulier op de website in of bereikt u ons door te bellen naar 010 – 2847365.

Ook interessant

fysiotherapie krimpen aan den ijssel | kinderfysiotherapie capelle aan den ijsselmanuele therapie capelle aan den ijssel