Fysiotherapie Krimpen aan den IJssel – Fysio-2-Go – Capelle a/d IJssel
Mient 6 2903 LC Capelle a/d IJssel Tel:010-2847365

Fysio-2-Go

Welkom bij Fysio-2-Go. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Mient 6
2903 LC Capelle a/d IJssel
Tel:010-2847365
info@fysio-2-go.nl

Fysiotherapie Krimpen aan den IJssel

Dé fysio voor sporters

Deskundig advies

Snel weer aan het sporten

Heeft u fysiotherapie nodig in de buurt van Krimpen aan den IJssel? De specialisten van Fysio-2-Go behandelen uw klachten met veel zorg. Door de verschillende specialisaties in ons team en de moderne ontwikkelingen binnen het bedrijf, wordt de kwalitatief hoge zorg gewaarborgd. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze praktijk.

Bel ons: 06 – 24 88 92 11

 Schrijf je nu in!

Kies bij blessures voor fysiotherapie dicht bij Krimpen aan den IJssel

Als u onlangs een blessure heeft opgelopen, wilt u dit op de juiste manier behandelen. Daarom kiest u voor fysiotherapie nabij Krimpen aan den IJssel. Alleen zo kunt u weer snel aan de slag. Onze sportfysiotherapeuten weten welke eisen een sport aan het lichaam stelt en wat bewegen met ons doet. Daarom weten zij u als geen ander te adviseren, te behandelen en te begeleiden. Bij een blessure worden uw klachten nauwkeurig geanalyseerd en vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld. Bij Fysio-2-Go worden uw blessures met veel zorg behandeld.

Kom langs zonder verwijsbrief

Wist u dat u tegenwoordig geen verwijsbrief meer nodig heeft om naar de fysiotherapeut te gaan? U maakt rechtstreeks een afspraak voor fysiotherapie bij Fysio-2-Go in de regio Krimpen aan den IJssel. Als u een afspraak wilt maken, horen wij dit graag via 010 – 2847365. Ook als u vragen heeft bereikt u ons op eerdergenoemd telefoonnummer. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.00 uur tot 21.00 uur, op vrijdag tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.00 uur.

Ook interessant

kinderfysiotherapie capelle aan den ijssel | manuele therapie capelle aan den ijssel | sport fysiotherapie capelle aan den ijssel