Kinderfysiotherapie Capelle aan den IJssel – Fysio-2-Go – Capelle a/d IJssel
Mient 6 2903 LC Capelle a/d IJssel Tel:010-2847365

Fysio-2-Go

Welkom bij Fysio-2-Go. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Mient 6
2903 LC Capelle a/d IJssel
Tel:010-2847365
info@fysio-2-go.nl

Kinderfysiotherapie Capelle aan den IJssel

Dé fysio voor sporters

Deskundig advies

Snel weer aan het sporten

U wilt het beste voor uw kind en daarom kiest u voor kinderfysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Fysio-2-Go heeft een professionele kinderfysiotherapeut in dienst, die precies weet hoe om te gaan met uw kind en de lichamelijke klachten. Tegenwoordig heeft u geen verwijsbrief meer nodig van de dokter en kunt u direct een afspraak met onze specialisten maken. Wilt u zeker weten of uw kind kinderfysiotherapie in Capelle aan den IJssel nodig heeft? Lees dan snel verder.

Bel ons: 06 – 24 88 92 11

 Schrijf je nu in!

Voor wie is kinderfysiotherapie in Capelle aan den IJssel bedoeld?

Alle kinderen tot 18 jaar zijn welkom bij onze kinderfysiotherapeut. Zowel zuigelingen als peuters en schoolgaande kinderen komen langs in onze praktijk. Heeft uw kind tussen de 0 en 2 jaar een motorische ontwikkelingsachterstand? Of last van een voorkeurshouding? Dan is het verstandig om bij ons langs te komen. Kinderen vanaf 2 jaar komen vaak bij ons langs met een afwijkend looppatroon, een grove of fijne motoriek, of pijnklachten en blessures door sport.

Neem contact met ons op

Wilt u zeker weten of het verstandig is om gebruik te maken van kinderfysiotherapie in Capelle aan den IJssel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010 – 2847365 of vul het contactformulier op de website in. Wij zien u graag terug in onze praktijk in Capelle aan den IJssel. Op onze website kunt u zich ook direct inschrijven.

Ook interessant

manuele therapie capelle aan den ijssel | sport fysiotherapie capelle aan den ijssel | sportfysiotherapie capelle