Manuele therapie Capelle aan den IJssel – Fysio-2-Go – Capelle a/d IJssel
Mient 6 2903 LC Capelle a/d IJssel Tel:010-2847365

Fysio-2-Go

Welkom bij Fysio-2-Go. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Mient 6
2903 LC Capelle a/d IJssel
Tel:010-2847365
info@fysio-2-go.nl

Manuele therapie Capelle aan den IJssel

Dé fysio voor sporters

Deskundig advies

Snel weer aan het sporten

Manuele therapie in Capelle aan den IJssel biedt vaak dé uitkomst als u uw gewrichten slecht kunt bewegen. In onze praktijk vindt u allerlei specialisten, waaronder manuele therapeuten. Zij weten als geen ander u te voorzien van een behandeling die volledig bij uw klachten past. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bel ons: 06 – 24 88 92 11

 Schrijf je nu in!

Behandel uw klachten met manuele therapie in Capelle aan den IJssel

In onze praktijk in Capelle aan den IJssel worden verschillende klachten met manuele therapie behandeld. Zo kunt u nek- en schouderklachten hebben met pijn die uitstraalt naar de armen. Maar ook artrose van de heup, lage rugklachten en kaakklachten gecombineerd met nekklachten, worden regelmatig behandeld met manuele therapie. Wij zien u graag terug in onze praktijk zodat wij uw lichamelijke klachten kunnen analyseren. Zo weet u zeker dat uw klachten op de juiste manier worden behandeld.

Hoe maakt u een afspraak?

In onze praktijk kunt u terecht zonder verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist. U kunt u zelfs direct inschrijven. U maakt bij Fysio-2-Go eenvoudig een afspraak door te bellen naar 010 – 2847365. En wist u dat we zelfs op maandag tot en met donderdag in de avonden geopend zijn? Ideaal als u niet de mogelijkheid heeft om overdag naar de fysiotherapeut te gaan. Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over manuele therapie in Capelle aan den IJssel, belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer of vult u het contactformulier in.

Ook interessant

sport fysiotherapie capelle aan den ijssel | sportfysiotherapie capelle | dry needling capelle aan den ijssel