Sport fysiotherapie Capelle aan den IJssel

Dé fysio voor sporters

Deskundig advies

Snel weer aan het sporten

Als u een blessure heeft opgelopen tijdens uw favoriete sport, kiest u voor professionele fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Waarom? Bij Fysio-2-Go vindt u alleen goed opgeleide fysiotherapeuten die u de beste zorg bieden. Uw lichamelijke klachten worden zo op de juiste manier behandeld. Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze sportfysio in Capelle aan den IJssel.

Bel ons: 06 – 24 88 92 11

 Schrijf je nu in!

Blessure door sport? Voor fysiotherapie komt u langs in Capelle aan den IJssel

Door de juiste behandeling en begeleiding, doet onze sportfysio in Capelle aan den IJssel er alles aan om u zo snel mogelijk weer op niveau te krijgen. Bovendien is het ook fijn om te weten hoe u fit blijft tijdens de periode waarin u niet kunt sporten. En wist u dat onze sportfysio in Capelle aan den IJssel deel uitmaakt van een sportmedisch netwerk? Zo weet u zeker dat u goed behandeld wordt, ook als uw blessure complex is of uw situatie specifieke aandacht vraagt. Welke sport u ook beoefent, voor fysiotherapie gaat u altijd naar Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel.

Maak een afspraak of schrijf uzelf in

Kiest u voor fysiotherapie in Capelle aan den IJssel bij een blessure door uw favoriete sport? Maak dan eenvoudig een afspraak met een van onze specialisten door te bellen naar 010 – 2847365. Als u zich direct in wilt schrijven, doet u dat hier. Als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen over onze sportfysio in Capelle aan den IJssel, belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer of vult u het contactformulier in.

Ook interessant

sportfysiotherapie capelle | dry needling capelle aan den ijssel | fysio capelle