Sportfysiotherapie Capelle – Fysio-2-Go – Capelle a/d IJssel
Mient 6 2903 LC Capelle a/d IJssel Tel:010-2847365

Fysio-2-Go

Welkom bij Fysio-2-Go. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Mient 6
2903 LC Capelle a/d IJssel
Tel:010-2847365
info@fysio-2-go.nl

Sportfysiotherapie Capelle

Dé fysio voor sporters

Deskundig advies

Snel weer aan het sporten

Voor sportfysiotherapie in Capelle aan den IJssel, gaat u naar Fysio-2-Go. Wij staan voor u klaar met passend advies en helpen u ook wanneer u een blessure heeft opgelopen. Onze fysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in zowel sporten als sporters. Zo weten wij precies wat u als sporter nodig heeft. Komt u binnenkort ook langs bij onze sportfysiotherapeut in Capelle aan den IJssel?

Bel ons: 06 – 24 88 92 11

 Schrijf je nu in!

Advies en begeleiding met sportfysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Als sporter is het fijn om professionele begeleiding te krijgen van een sportfysiotherapeut in Capelle aan den IJssel. Wacht niet tot u een blessure heeft als u een beetje pijn voelt, maar kom langs bij onze praktijk om advies te vragen. Samen kijken we bijvoorbeeld naar de stand van uw enkels en geven we u advies welke schoenen u het best kunt dragen of welke brace bij uw situatie past.

Effectieve behandeling bij een blessure

Komt u in Capelle aan den IJssel langs voor sportfysiotherapie? Dan weet u zeker dat u altijd een passend behandelplan ontvangt. We analyseren eerst nauwkeurig uw klachten, zodat we een goed inzicht krijgen van de behandelmogelijkheden. Ook als uw blessure complex is of om extra aandacht vraagt, is dat voor onze sportfysiotherapeut in Capelle aan de IJssel geen enkel probleem.

Schrijf u direct online in

Wilt u bij ons in Capelle aan den IJssel langskomen voor sportfysiotherapie? Via de website schrijft u zich eenvoudig in. Wij vragen om gegevens zoals naam, e-mail, adres en telefoonnummer. Daarnaast is onze sportfysiotherapeut in Capelle aan den IJssel ook benieuwd wat uw klachten zijn. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Bel dan naar 010 – 2847365.

Ook interessant

dry needling capelle aan den ijssel | fysio capelle | fysio capelle aan de ijssel