Julian Agatowski – Fysio-2-Go – Capelle a/d IJssel
Mient 6 2903 LC Capelle a/d IJssel Tel:010-2847365

Fysio-2-Go

Welkom bij Fysio-2-Go. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Adresgegevens

Mient 6
2903 LC Capelle a/d IJssel
Tel:010-2847365
info@fysio-2-go.nl

Julian Agatowski

Fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

 

Fysiotherapeut
Echografist
Dry Needling therapeut

Julian Agatowski is sinds begin januari 2018 actief bij Fysiotherapie de Rozenburcht en per 1 juli 2018 bij Fysio 2 Go. Op de foto hiernaast is te zien dat Julian een handicap heeft. Hij heeft op hele jonge leeftijd te maken gehad met een zeldzame vorm van oogkanker bij kinderen. Desondanks heeft hij dit geen belemmering laten zijn in het najagen van zijn dromen.

In de zomer van 2017 heeft hij zijn diploma behaald op de Hogeschool van Leiden. In het half jaar daarna heeft hij tijdens een waarneming ervaring opgedaan in de (psycho)geriatrie.
Tijdens de opleiding tot fysiotherapeut heeft hij (top)sport specifieke ervaring opgedaan bij de jeugd van Feyenoord Rotterdam. Bij deze club heeft hij ook de gehele jeugdopleiding doorlopen als jeugdspeler en daardoor is hij dus bekend met de klappen van de zweep binnen de topsport. Momenteel speelt Julian op het hoogste amateurniveau van Nederland bij Kozakken Boys (beste amateurclub van Nederland 2016-2017).

In maart 2018 heeft Julian de cursus Musculoskeletal Ultrasound (MSU), ook wel echografie genoemd, positief afgerond. Begin 2019 ook de cursus Dry Needling. Tevens is hij van plan om in de toekomst  een master opleiding te gaan volgen.
Dit met als doel om zichzelf zo te blijven ontwikkelen qua kennis en vaardigheden, te werken volgens de meest recente inzichten en zo van toegevoegde waarde te zijn voor de praktijk.”

Terug naar overzicht